header foto header foto header foto header foto header foto

Zaterdag ABN AMRO slotdag jongste jeugd

Nieuws afbeelding 12-6-2015 Aanstaande zaterdag 13 juni starten om 13.30 uur met de ABN AMRO Slotdag, dan gaan we omstreeks 18.00 uur de kampioenen van het veld huldigen en we eindigen met de vrijwilligersavond.

ABN AMRO Slotdag
Het zal weer een dag vol met hockey,spelletjes en gezelligheid worden. De jaarlijkse ouder-kind wedstrijdjes zullen weer gespeeld worden, er zal een clinic worden georganiseerd door ABN-Amro, uitgevoerd door Dames 1 en Heren 1 en er zullen diverse randactiviteiten georganiseerd worden. Het programma zal binnenkort worden verspreid onder de begeleiders van de teams.

Waar: Almeerse Hockey Club
Wanneer: Zaterdag 13 juni 2015
Hoe laat: van 14.00u – 18.00u
Voor wie: Alle kinderen in de Jongste Jeugd, van V5 tot 8E
Wat heb ik nodig: Een uit- of thuisshirt (!!), zonnebrand en een goed humeur

We hopen iedereen tussen 13.30 en 13.45 te mogen verwelkomen op deze mooie afsluiting van het seizoen. Aansluitend zullen de kampioenen worden gehuldigd en zal er een borrel worden georganiseerd als afsluiter van het seizoen.