header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

De Kinderkliniek verlengt sponsorcontract

Nieuws afbeelding 2-5-2015
De Kinderkliniek heeft zich voor tweede keer op rij voor drie jaar verbonden als sponsor aan de Almeerse Hockeyclub. Dat is fantastisch nieuws, want naast haar financiƫle sponsoring is De Kinderkliniek ook actief betrokken en aanwezig op diverse events, waaronder de G hockeydagen, het 35 jarig lustrum en aankomende ABN Amro Slotdag voor de jongste jeugd op 13 juni aanstaande.

Sport, gezondheid en zorg voor onze Almeerse jeugd zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Aan ons de taak deze samenwerking de komende jaren verder uit te bouwen en de verbintenis verder vorm te geven: we hebben er zin in!

Kijk voor meer informatie: www.dekinderkliniek.nl

Tim Vreede, Directeur - Kinderarts van De Kinderkliniek(op de foto links) en Dave van Klingeren, Sponsorcommissie Almeerse Hockeyclub, hebben zojuist het contract getekend.

Joest Straat

3-5-2015 @ 19:55:47 |Super hoor kinderkliniek!

Kai Nielsen

9-5-2015 @ 21:13:54 |Kinderkliniek rules!!! Dank voor dit!