header foto header foto header foto header foto header foto

V R IJ W I L L I G E R S M A R K T !

Nieuws afbeelding 27-4-2015

Op dinsdag 28 april van 20.00 – 21.30 uur, van 20.00 uur – 21.30 uur, organiseren we een vrijwilligersmarkt.

Waarom?!
Er staat voor dit seizoen weer een erg bijzonder evenement op het programma , het meest historische dat onze Almeerse heeft sinds 1994 en wij willen u net zo enthousiast maken als dat wij zijn door ons bij de organisatie ervan te helpen. Ook zijn er diverse vacatures voor onze commissies en zoeken we een coordinator vrijwilligers.

Waarvoor ?
19,20 en 21 juni, Het Grote Weekend voor de A, B, C en D- jeugd

Wat doet de VRIJWILLIGERSMARKT voor u ?!
Deze avond zijn er meerdere " kraampjes” waar wij u informeren over de verschillende activiteiten tijdens dit super weekend . Zoals …Sport en Spel....Catering…Barhulp, Bewaking….EHBO… enz.

Maar vooraf zullen wij u vertellen wat de diensten inhouden en wat we van u verwachten.

We hopen dat u, net als wij, enthousiast wordt en staat te trappelen om samen met ons te zorgen voor een onvergetelijk evenement voor onze kinderen. Wij kunnen uw hulp hard gebruiken.

Natuurlijk kunt u zich die avond ook gelijk inschrijven voor een dag/ -deel.
·20.00 – 20.15: uitleg diverse onderdelen
·20.15 – 21.30: aanmelden vrijwilligersdiensten

Ook als u zich al heeft opgeven via de site, bent u uiteraard van harte welkom op de vrijwilligersavond.

Barborg: let op: voor 2 vrijwilligersdiensten verdient u ook uw barborg terug ! ( met een max. van 4. Doet u bv. 4 diensten, dan krijgt u max. 2 x borg terug).

Wij heten u alvast van Harte Welkom op deze VRIJWILLIGERSMARKT in ons clubhuis!

Mocht u zelf niet kunnen, vraag dan of een ander, voorzien van uw agenda, bij ons langs komt. Het bestuur en diverse commissieleden zullen op 28 april ook aanwezig zijn om uitleg te geven voor andere leuke functies binnen de club.

Vriendelijke groet,

Het team van Het Grote Weekend