header foto header foto header foto header foto header foto

Avondvierdaagse

Nieuws afbeelding 24-3-2015

Op 1 t/m 4 juni wordt de avondvierdaagse gelopen in Almere en dit jaar zal onze hockey club mee lopen met de 5 km. Lijkt het jou leuk om mee te lopen, geef je dan nu op bij de bar. Het is natuurlijk nog gezelliger als je met je team loopt.

Inschrijfgeld EUR 8,00 p.p., hiervoor krijg je een medaille, vaantje en elke dag wat lekkers op de rustpunten. Inschrijven kan door middel van het inschrijfformulier (in de bijlage) en directe betaling bij de bar. We lopen de avondvierdaagse natuurlijk in ons clubtenue.

Inschrijving is gestart per heden en sluit op woensdag 22 april.

Bijlage

Astrid van Os- de Groot

26-3-2015 @ 10:32:45 |De 1e inschrijvingen zijn binnen! Op naar de 1e 100!Het is natuurlijk ook super leuk om mee te lopen met jouw club!Inschrijven kan tijdens openingsuren van de bar, tot gauw!

Maria Nardo

31-3-2015 @ 16:41:10 |Broertjes,zusjes, vrienden en vriendinnen mogen ookk mee lopen.