header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Don Juan van subSuburbia

Nieuws afbeelding 16-3-2015

Donderdag 9 april start theatergroep subSurburbia met de voorstelling 'Don Juan'. Als lid van de Almeerse krijg je €2,50 korting op je kaartje voor Don Juan! Je betaalt dan maar €7,50 in plaats van €10,-.

Exclusieve clubs of exclusieve liefde? Cocktails met tien chickies of een romantisch diner voor twee? Flirten met onbekenden in de VIP-lounge of altijd naast je grote liefde wakker worden? Geen dilemma's die Don 'Juan' Nieuwhuizen bezighouden. De grote verleider is verslaafd aan flirten en feesten. En hij komt nooit iets tekort. Geld zat. Hij leidt een leven waar Paris Hilton een puntje aan kan zuigen. De liefde ontwijkt hij moeiteloos – hij sluit hij zich af voor wie te dichtbij komt. Maar wat als verliefdheid op de loer ligt? Als de vonk een bosbrand blijkt?

Esther Bolte maakt met tien jongeren uit Almere een zinderende voorstelling vol verleiding, glamour en een spoor van huilende meisjes. Jeroen Callaars schreef een nieuwe versie van het zeventiende-eeuwse toneelstuk Don Juan van Molière. Eén ding is hetzelfde gebleven: het leven dat Don leidt, zal hem uiteindelijk kapot maken.

De 10 jongeren die dit jaar subSuburbia vormen zijn: Sannah Aukes, Sharlee Daantje, Lieuwkje Dijkstra, Michael Hendriks, Bastiaan Kalb, Ziggy Knel, Anne-Fleur Lefel, Odail el Omari, Veronique Stokkers en Luca Warmer.

Kaarten bestellen kan via www.corrosia.nl! Kies de gewenste datum en kies bij de kaartsoort voor 'Ledenprijs De Almeerse'. Let op: De voorstelling is te bezoeken vanaf 15 jaar! Bewijs in het theater dat jij een lid bent van De Almeerse en neem je hockeyshirt mee!

http://www.corrosia.nl/theater/detail/q/a_id/375/titel/subsuburbia-don-juan-love-is-a-bitch