header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Vacature .Net ontwikkelaar voor de sport 36-40 uur bij LISA

Nieuws afbeelding 9-3-2015
Functie omschrijving

Wij zoeken een .NET-ontwikkelaar voor ons team om onze sport-gerelateerde-producten verder door te bouwen (waaronder mobiel). Bijzondere werkomgeving, relaxte sfeer, leukste markt: sport!

Functie-eisen

HBO en enkele jaren ervaring .net, (of gewoon goed kunnen programmeren in .net) zelfstandig kunnen werken. Ervaring met MSSQL, HTML/CSS. 

Wie zijn wij?

LISA is een open en enthousiast bedrijf met als doelstelling om klantverwachtingen zo vaak mogelijk te overtreffen en top service te leveren. Onze klanten zijn sportverenigingen en sportbonden. 

Wat bieden wij?

Een bijzondere open werkomgeving, divers werk. Locatie is fijn, ruime opzet van het kantoor, goede werktijden. Op paar minuten lopen van het station Almere Centrum. 

Je hebt eigen producten waaraan je bouwt, inclusief het contact met de gebruiker. In de sport, leuke gebruikers, kans om heel innovatief bezig te zijn. Het zijn overzichtelijke onderdelen, waarbij je vaak binnen een maand oplevert. Vanaf de tekentafel (letterlijk; we tekenen de interface eerst met papier en stift), tot UI, tot aan uiteindelijke bouw. En dan testtraject, samen met collega's en gebruikers. Buitengewoon boeiende en energieke methodiek.

Reageren? Stuur een e-mail naar [email protected]