header foto header foto header foto header foto header foto

Vrijwilligersoproep voor Het Grote Weekend 2015

17-2-2015 Beste ouders, verzorgers van de A, B, C, en D-jeugd,

Wij zijn op zoek naar u !

Waarom? Er staat voor dit seizoen weer een erg bijzonder evenement op het programma en wij willen u graag bij de organisatie ervan betrekken.

Wanneer ? 19, 20 en 21 juni, Het Grote Weekendvoor de A, B, C en D- jeugd

Wat doet de VRIJWILLIGER ? Wij zoeken enthousiaste personen van 18 jaar en ouder om ons te ondersteunen met de activiteiten tijdens dit super weekend . Zoals …Sport en Spel....Catering… Bewaking….Opbouw… enz.

We hopen dat u, zich samen met ons wilt inzetten voor een onvergetelijk evenement voor de kinderen van onze Almeerse. Wij kunnen uw hulp hard gebruiken.

U kunt u via het aanmeldformulier, zie BIJLAGE,  eenvoudig uw voorkeur aangeven voor diverse leuke " diensten”. Maar…. Het kan natuurlijk voorkomen dat enkele diensten vol raken. Na ontvangst van uw opgave gaan wij alle aanmeldingen verwerken en zullen u dan laten weten voor welk onderdeel graag gebruik maken van uw hulp.

Bardiensten (hulp achter de bar) kunnen vanaf april uitsluitend via Emma ingepland worden.

Barborg: let op: voor 2 vrijwilligersdiensten ( min. 2 x 4 uur) verdient u ook uw barborg terug ! ( met een max. van 2. Doet u bv. 4 diensten, dan krijgt u max. 2 x borg terug.

Info: [email protected]

Vriendelijke groet,