header foto header foto header foto header foto header foto

Bordo oproep voor Het Grote Weekend 2015

17-2-2015 Beste Leden en – oud leden en ex- Bordo’s:

Het grote weekend voor de A,B,C en D jeugd is weer gepland en degene die Bordo willen zijn kunnen zich weer aanmelden door de bijlage volledig in te vullen en als bijlage terug te mailen naar: [email protected]en wel voor 15 maart a.s. . Daarna laten wij weer van ons horen.

Het weekend begint voor de Bordo op vrijdag 19 juni 12.00uur t/m zondag 21 juni ca. 18.00 uur.

Nb: verzoeken om samen met een andere Bordo een team te begeleiden worden niet altijd ingewilligd, maar we doen ons best….

Hieronder is uitgelegd wat wij van een Bordo verwachten: wellicht wat "streng”, maar we moeten er weer samen voor zorgen dat de kinderen een mooi weekend krijgen.

We verheugen ons er enorm op om er met jullie weer een geweldig weekend van te maken.

Het Team

De Bordo:

• is geen deelnemer.
  • is het HELE weekend aanwezig: vrijdag 12.00 uur – zondag 18.00 uur.
  • is 18 jaar of ouder (geen A spelers). Max. 30 jaar.
  • is geen ouder van kinderen die deelnemen.
  • geeft leiding aan 11 a 12 kinderen samen met een andere Bordo.
  • zorgt voor het wel en wee van de kinderen gedurende het gehele weekend (eventueel in overleg met Team).
  • geeft tijdige en duidelijke instructies aan kinderen m.b.t. het programma van het weekend.
  • ziet erop toe dathet eigen gedrag en die van andere Bordo's een goed voorbeeld is voor de kinderen.
  • helpt met het opruimen van het terrein na afloop van het HGW.
  • houdt de D-jeugd extra in de gaten, zodat ze niet verloren rondlopen.
  • zorgt ervoor dat niemand rookt in het clubhuis
  • houdt in de gaten dat kinderen onder de 18 jaar geen alcohol drinken
  • fluiten de wedstrijden ( 8 tegen 8 ) van de kinderen
  • moet aanwezig zijn bij iedere briefing (let op omroepbericht)
  • verzamelt GSM’s en evt. geld in een Bordotasje. Zorgt ervoor dat kinderen niks waardevols in tenten laten liggen !
  • is op de hoogte van het Feestreglement van de Almeerse, dat van toepassing is.
  • kan voor vragen terecht bij Boudewijn Hoeneveld en Judith Appelman

Bijlage