header foto header foto header foto header foto header foto

Ladies Night met Glamour Bingo

Nieuws afbeelding 13-3-2015 Lieve dames van de Almeerse,

Nog maar een paar dagen om je samen met je vriendin(ben) aan te melden....

Velen van jullie herinneren hem vast nog als de dag van gisteren: de Ladies Night met Glamour Bingo op de Almeerse; een bijzondere avond vol gezelligheid, mooie prijzen en het liefdevolle onthaal door het vrouwelijke duo met de baard in de keel, Babs en Claire.

We zijn dan ook zeer verheugd te kunnen mededelen dat vanwege het enorme succes er op zaterdag 21 maart wederom een spectaculaire Ladies Night met Glamour Bingo plaats vindt voor al onze vrouwelijke leden ( en moeders natuurlijk..) van 18 jaar en ouder. En zeg nou zelf: € 25,= voor zo’n prachtige avond boordevol gezelligheid en kans op mooie prijzen wil je toch niet missen? Er zijn dit jaar nog meer en uitdagender prijzen. Uiteraard blijft de mysterie prijs nog even geheim. De presentatie van deze avond laten we een verrassing zijn.

Na afloop van de bingo ga je natuurlijk niet meteen naar huis want dan gaan de voetjes van de vloer en gaan we nog een paar uurtjes swingen!

Dus trek wat leuks aan, neem je vriendin, buurvrouw, zus of (schoon-)moeder (..?..)  mee en wij verwelkomen jullie geheel in stijl met een heerlijk glaasje bubbels om te proosten op een ongetwijfeld onvergetelijke avond!

De inschrijving en betaling verloopt via de website en betaling via bank. Dat gaat als volgt:

Kies op de website, rechts in het menu, " inloggen”. Gebruik de gegevens van uw kind ( of u zelf).

Na inloggen ziet u Club en kies hier Events. Kies nu " LadiesNight” en geef u op. Indien u een intro meeneemt, meldt dit dan bij de "opmerkingen” en meldt dan hier tevens het totaal aantal personen dat er komt, inclusief u zelf.

Vervolgens maakt u per persoon € 25,= euro over op rekening nummer : NL36ABNA0459563408 tnv Almeerse Hockey Club, met vermelding : Ladies Night 2015  en aub uw voor- en achternaam en de voor- en achternaam van uw introducee.

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op zaterdag 21 maart vanaf 21.00 uur bij deenige echte Glamour Bingo op de Almeerse!

Warme groeten van jullie evenementencommissie