header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Dames 1 trapt nieuwe jaar af met Businessclub

Nieuws afbeelding 17-1-2015
Woensdag 14 januari  toostte Dames1 met de Almeerse Businessclub in restaurant VIEW op het nieuwe jaar. Restaurant View verzorgde de aangeklede borrel en we zijn het roerend eens met de stelling van eigenaar Joey Pijl dat "dit restaurant meer is dan een plek waar je een hapje eet.. " Al was het alleen maar vanwege het prachtige uitzicht op de skyline van Almere. Absoluut een aanrader! 

Na het welkomstwoord van bestuursvoorzitter Bas Bonhof, verraste Proficam, Marcel Cools  de aanwezigen met een prachtige promotiefilm van de Almeerse  https://www.youtube.com/watch?v=_2rrwEdVV08&feature=youtu.be

Jean Paul Otten van Svala Volvo feliciteerde de Almeerse met de Clubbonus, ten behoeve van de jeugdopleiding; De Almeerse ontvangt €1000 bij aankoop (of lease) van een Volvo bij Svala door een clublid. Drie leden ontvingen deze avond een prachtig boeket van de Almeerse als dank voor hun aankoop in 2014.

Mathijs Smit van ABN AMRO en Dave van Klingeren, sponsorcommissie, introduceerden de "bedrijfslunch"; ABN AMRO trapt af op 11 februari bij de hoofdsponsor thuis..de eerste van een lange reeks.

Dames1 bedankte de sponsoren voor hun inzet en vertrouwen. Trainer Jigal Agsteribbe vertelde over hun sportieve ambities en deed de toezegging zich ook als team in te willen zetten voor commerciĆ«le activiteiten. Bedankt dat jullie er waren, Carola, Melissa, Sofia, Madelon, Maartje en Jigal. 

Kortom, een verrassende avond als opstap naar een nieuw jaar waarin "verbinding door sportieve ambities" centraal staat.

Meer weten over de Almeerse Businessclub? Neem vrijblijvend contact op met [email protected]