header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Nieuwjaarstoernooi ABCD groot succes!

Nieuws afbeelding 3-1-2015 Het nieuwjaars zaalhockeytoernooi voor de prestatie-, breedtezaalteams en G-hockeyers vandaag gehouden in het Topsportcentrum was een enorm succes!

Zo'n 200 Almeerse kinderen hebben de hele dag in toernooiverband lekker met elkaar kunnen zaalhockeyen. De dag begon om 09:00 uur en eindigde uiteindelijk om 16:00 uur. Voor de deelnemers waren geen kosten aan dit toernooi verbonden. Wel kregen ze om 12:00 uur een lekkere broodlunch en later in de middag een patatje.

In een gezellige sfeer en onder het genot van een leuk muziekje (DJ's Jente en Jezz) werden de wedstrijden in zowel de Topsporthal als de Breedtesporthal afgewerkt.

Aan dit toernooi hebben de Top en Prestatie-trainers en de eerste A- en B-teams hun vrijwillige bijdrage geleverd. Ook leverden diverse ouders een bijdrage om wat wedstrijden te fluiten.

Alle vrijwilligers, namens alle deelnemende kinderen: hartelijk dank voor het mogelijk maken van deze dag. Super!!

Zoals het er nu naar uitziet krijgt dit toernooi volgend jaar zeker een vervolg. Zowel de organisatie als de spelers keken moe maar heel erg tevreden terug op deze dag.

Na afloop hebben we de volgende spullen gevonden:
- een blauwe Mercian zaalhandschoen
- een Almeers wedstrijdrokje, maar 140

Degene die zijn zaalhandschoen of rokje mist, kan contact opnemen met de zaalcommissie: [email protected] nl

Jack Wegman

3-1-2015 @ 23:43:50 |Goed georganiseerd. Leuke sfeer. Volgend jaar weer!

Britte Bonhof

6-1-2015 @ 14:24:09 |Begin van een mooie traditie?