header foto header foto header foto header foto header foto
 
CHZ mededelingen

Zaalhockey Trainingen

20-11-2014 Vanaf december starten de zaaltrainingen weer. Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het trainingsschema zaal. 

Omdat we wekelijks niet hetzelfde aantal uren en/of zalen hebben toegewezen gekregen van de gemeente, lukt het niet om met een vast schema te werken. Dit betekent dat elk team wekelijks op een ander moment in een een andere zaal zal trainen. Wij verzoeken jullie dan om wekelijks goed te kijken op de site in het trainingsschema wanneer je training hebt en waar.

Daarnaast hebben we veel trainingsuren vroeg op de middag. Wij realiseren ons dat dit veel organisatie vraagt van de ouders maar rekenen op uw begrip. Alleen op deze manier kunnen we iedereen laten trainen in de zaal.

In de eerste week zijn er niet veel zaaltrainingen mogelijk door beperkt aanbod zalen. Alleen die teams die ook het eerste weekend zaalcompetitie spelen zullen dan ook trainen in de zaal. De overige teams beginnen een week later met trainen en in deze week zal de eerste trainingsweek worden 'ingehaald'  en trainen diverse teams zelfs twee keer.

Vanaf vandaag verschijnen de eerste trainingstijden op de site, deze zijn echter pas na het weekend definitief, we zullen hier en daar nog moeten schuiven.