header foto header foto header foto header foto header foto

Cranleigh School bezoekt Almeerse Hockey Club

Nieuws afbeelding 20-10-2014
Het is inmiddels een traditie geworden. De Almeerse Hockey Club is alweer voor de 6e keer gastheer voor Cranleigh School. Een delegatie van 18 jongens, in de leeftijd van 14 tot 18 jaar, en 3 stafleden bezoekt Almere in het kader van hun voorbereiding op het Engelse zaalseizoen.

Maandagavond arriveert de groep en verblijft dan in Center Parcs.
Er wordt vervolgens 3 dagen getraind in de sporthal Almere Haven.
Op dinsdag 21 oktober spelen ze om 17.30u een veldwedstrijd tegen JB2 met aansluitend een gezamenlijk avondeten. Woensdagavond 22 oktober,  om 18.00u wordt er dan in de zaal in Almere Haven gespeeld tegen JB1 om 18.00u en daarna om 19.00u tegen JA1.

Hun trip eindigt dan weer op donderdag met een laatste ochtend training waarna in de middag de terugreis begint. Natuurlijk verwachten we weer de nodige toeschouwers bij de wedstrijden. Wil je een van deze wedstrijden fluiten? Dat kan natuurlijk ook, meldt je snel aan.

Check ook eens hun site:  http://www.cranleigh.org/sport/hockey/

Fabian Becker

20-10-2014 @ 13:17:31 |JB1 heeft er veel in! Goed geregeld Peter, dank je wel namens team JB1.

Fabian Becker

22-10-2014 @ 23:30:21 |JB1 wint met 3-0 van Cranleigh School. Een sportieve oefenwedstrijd en tevens een mooie gelegenheid om de selectie compleet te maken.