header foto header foto header foto header foto header foto

Info bij de uitnodiging jubileumfeest 25 oktober 2014

Nieuws afbeelding 10-10-2014

INFORMATIE

Er blijkt enige onduidelijkheid te zijn over de mail die u onlangs heeft ontvangen met de uitnodiging voor het lustrumfeest op 25 oktober .

Tijdens het feest wordt u ’s avonds een " culinaire hap” aangeboden, namens de club. Dit is gratis, u moet zich hier echter wel voor aanmelden. Zonder aanmelding kunnen wij u helaas niets serveren.

Onderstaand nog even de procedure:

Aanmelden Culinaire hap:

Leden: Log in op de site, klik op "Club" en kies "Events" en meld je voor 19 oktober aan bij: "culinaire hap 25 oktober".

Ben je jonger dan 18 jaar, dan mag je je ouders meenemen. Geef duidelijk aan bij "intro – opmerkingen" met hoeveel personen je TOTAAL komt. Daarna klik je op "bewaar intro/opmerkingen".

Oud leden verzoeken wij vriendelijk om voor 19 oktober een mail te sturen naar [email protected] met daar in je naam en de melding dat je komt.

Er zijn veel aanmeldingen voor de 4 clinics van Bovenlander & Bovenlander (op veld 2 en 3)  die door de ABN-Amro worden aangeboden.  Er wordt gezocht naar de mogelijkheid voor een extra activiteit op veld 4, waarbij hockey het uitgangspunt zal zijn. U hoort hier zo spoedig mogelijk meer over.  Op veld 1 komen diverse spel- attributen voor de jeugd.

Uw Evenementen Commissie