header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

LISA zoekt een stagiair!

Nieuws afbeelding 3-10-2014

LISA is op zoek naar een HTML/CSS liefhebber en/of programmeur, die stage wilt lopen in een bijzondere werkomgeving in Filmwijk. Je bouwt websites, denkt mee over design en helpt onze klanten (voornamelijk hockeyclubs).

LISA levert webapplicaties, mobiele apps (iOS en Android) en slimme oplossingen voor soms complexe problemen zoals het digitaal wedstrijdformulier. LISA heeft leuk werk en leuke klanten. Het LISA-team in Almere heeft momenteel tien spelers.

We zoeken iemand liefst op HBO-niveau. Ervaring met bouwen is voor ons belangrijk. En als je dan ook nog eens goed kan schrijven en goed communiceert dan hebben we een mooie stoel (en bureau :)) voor je.

Als het jou wat lijkt (of je iemand kent die heel geschikt is hiervoor) stuur dan een mail naar Jordy van Leeuwen ([email protected]).