header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd EFV

Almeerse Kabouters in actie!

Nieuws afbeelding 24-9-2014
Zondag jl ging de eerste training van de peuters van start. Met veel enthousiasme gingen de 10 jonge talenten aan de slag. Na de uitreiking van een speciaal shirt en de warming-up werden spelletjes, drijven met de bal en andere oefeningen gedaan. Dit onder supervisie van trainer Bart. Niet alleen de peuters maar ook de ouders moesten aan de slag. Al met al een geslaagde start. Voor een korte impressie, klik op de link .....  Met dank aan Elske.


De training is bedoeld voor alle peuters en kleuters van 3 en 4 jaar. Nu kunnen zij ook hockeyen naast hun oudere broertjes of zusjes. Door middel van spelletjes maken zij kennis met stick en bal. Het is goed is voor de motorische ontwikkeling van uw kind, maar vooral heel leuk. Ouders zijn ook altijd welkom om mee te doen met de training. Uiteraard staan limonade en koffie klaar. 
Hoe ziet een training er bijvoorbeeld uit:
- Warming up samen met de ouders 
- Spelletje zonder stick en bal (tikkertje, de staart van de aap pakken enzovoort)
- Oefening met stick en bal, stick goed vasthouden, drijven met de bal.
- Loopoefening (estafette race)
- Partijtje / schieten op goal of een voorwerp. 

De training wordt verzorgd door Bart van der Wolf. Er zijn in totaal 10 trainingen van 9.30 – 10.30 uur op de zondagen in het na- en voorjaar. De kosten bedragen € 75,-- per seizoen; er is geen inschrijfgeld. Daarvoor krijgen de kleintjes ook een speciaal Almeers trainingsshirt. Als je een eigen stick hebt, neem deze dan mee. 

Inschrijven voor Kabouterhockey kan via onze site: www.almeerse.nlReacties


Peter Schepers

25-9-2014 @ 10:01:50 |Goed bezig, nu nog een kabouterpak voor Bart ;-)

Dominique van der Meulen Kunee

25-9-2014 @ 18:34:25 |Kinderen genoten zichtbaar en hun ouders ook!! Bo staat al te springen voor de 2e les! Femke, dank voor wederom een mooie sfeerimpressie.

Zoë van Galen

25-9-2014 @ 20:00:50 |Lucas kan niet wachten totdat het zondag is.

Reageer op het nieuws