header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

De Grote Clubactie gaat weer van start...... en wij doen mee!

Nieuws afbeelding 9-9-2014 Ook dit jaar zullen wij weer mee gaan doen met de Grote Clubactie.
Wij zijn ontzettend trots op onze enthousiaste verkopers die vorig jaar, maar ook de jaren ervoor een mooie opbrengst behaalt hebben voor de Almeerse.

Daarom willen wij al onze jeugd spelers weer vragen om met hun boekje langs familie, vrienden en de omgeving waar je woont te gaan om zoveel mogelijk loten te verkopen voor de Almeerse Hockeyclub.

Wat houdt het precies in? Vanaf 13 september mogen de kinderen beginnen met de verkoop van de Loten, dan start officieel de Grote Clubactie.
Eerder mag absoluut niet!


De kosten voor 1 lot zijn € 3,00 per stuk waarvan direct 80 % naar de club gaat dus € 2,40 per verkocht lot gaat naar onze Club. Daarnaast maakt u zelf ook nog op elk verkocht lot kans op een mooie prijs namens de Grote Clubactie.

Wij willen dit jaar graag diverse prijsjes uitdelen, dus mocht u sponsor willen zijn of iemand kennen die wel iets wil sponsoren horen wij dit graag.

En we zijn natuurlijk erg nieuwsgierig voor welk doel u vindt dat de Almeerse Hockeyclub geld op moet inzamelen? Wat is volgens u nog welkom op of voor de club? Wilt u meer weten kijk dan op www.groteclubactie.nl

Wij houden u op de hoogte!