header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Open training vanaf D3/D4 op vrijdag 22 augustus 2014: meer info....

Nieuws afbeelding 21-8-2014 Nog een dag en het is vrijdag 22 augustus, de 1e OPEN TRAINING voor de Damesteams vanaf D3/D4 en diverse Herenteams op Almeerse.  "In welk team zit ik eigenlijk dit jaar?,In welke klasse spelen we? en wanneer moeten we weer beginnen?" Met deze vragen kom je misschien naar deze training.... We willen tijdens de open training antwoorden geven op deze vragen.

Het lijkt ons veel beter om die indeling sámen met jullie te maken. Om o.a. dat te bepalen én te praten over de indeling(en), de verdere plannen en ideeën nodigen wij jullie allemaal uit voor de open training en indeling seizoen 2014-2015 op vrijdag 22 augustus  om 19.30 uur  op de Almeerse.

Er is een grote pool gemaakt van de Dames die bij ons spelen en ingedeeld zullen worden in een team ná Almeerse D3. Voorlopig hebben we drie teamplekken gereserveerd bij de KNHB, allemaal in de reserve 4e klasse, één in de "gewone" senioren competitie en twee in de senioren Jong competitie, district Midden Nederland. Voor de heren (teams) is het misschien wat eenvoudiger, daar zijn de teams Almeerse H4 en HJ1 redelijk bekend.

Misschien kennen jullie hem als trainer of als coach, maar vrijdag 22 augustus staat DJ Kasper, voor het eerst dit nieuwe seizoen ook achter de draaitafel! Be there....

Countdown