Nieuw: Terreindiensten (ook al op 1 juni)

30-5-2014
In het volgend seizoen is het bestuur voornemens "terreindiensten”  in te stellen. Met het vervullen van twee terreindiensten kun je dan je vrijwilligersborg terugverdienen.
Eén terreindienst zal, net als een bardienst en een dienst achter de wedstrijdtafel,  vier uur in beslag nemen. De werkzaamheden zullen m.n. bestaan uit het continue netjes houden van onze accommodatie (terrein, kleedkamers, toiletten en niet horeca-gedeelten), maar beperken zich daar niet toe (als het goed is ruimt eenieder natuurlijk zijn eigen rommel op!): je vormt samen met de wedstrijdtafel en de dames van de bar ook een van de eerste aanspreekpunten van de club, geeft uitleg, wijst de weg, spreekt mensen aan als ze zich niet sportief gedragen en helpt daar waar hulp nodig is. Ben je ook nog in het bezit van een BHV of EHBO diploma zou dat een zeer welkome bijkomstigheid zijn!

Om nu eens te proberen en te bekijken of een terreindienst de bijdrage kan leveren die het bestuur voor ogen heeft, zijn er voor aanstaande zondag 1 juni  al twee shifts aangemaakt waarvoor zich vier personen per shift kunnen aanmelden: de eerste shift start om 10:00 uur en eindigt om 14:00 uur, de tweede is van 14:00 uur tot 18:00 uur.
Vanwege de Super-B finale is het die dag tamelijk druk op het complex, dus hulp is welkom.

Aanmelden voor deze terreindiensten kan op dezelfde wijze als voor bardiensten en / of wedstrijdtafeldiensten: Log in op de site en ga naar club – diensten.

Voor de goede orde: heb je dit seizoen al twee diensten gedraaid dan zal het vervullen van de terreindiensten van aanstaande zondag meetellen voor het terugverdienen van de vrijwilligersborg in het nieuwe seizoen (2014-2015).