header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Prijswinnaar Volvo WK Promotour

Nieuws afbeelding 27-5-2014
Zaterdag 21 maart stond De Almeerse Hockeyclub in het teken van het WK Hockey 2014. Zoals jullie wellicht nog weten kwam Volvo Dealer Svala Auto Almere langs met de Volvo WK Promotour op de velden van de Almeerse Hockeyclub. Tientallen families hebben plaatsgenomen in de WK-Volvo's om mee te doen aan de WK prijsvraag. Daarbij werden de vragen per video gesteld door internationals Billy Bakker en Naomi van As. Jean-Paul Otten van Volvo-dealer Svala Auto Almere heeft inmiddels de winnaars bekend gemaakt: Familie Endenburg (zie foto) kan met 4 personen het WK Hockey gaan bijwonen, dat van 31 mei t/m 15 juni 2014 in Den Haag gehouden wordt.

Volvo zal ook op de ABN AMRO slotdag aanwezig zijn, en wel met een V60 hybride.