header foto header foto

Jongste Jeugd EFV

ABN AMRO Slotdag Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 19-5-2014
Op zaterdag 31 mei a.s. van 9.30 uur tot ongeveer 16:00 uur verzorgen ABN Amro Bank Almere en het bestuur van de Almeerse Hockey Club de ABN AMRO Slotdag Jongste Jeugd. Als hoofdsponsor en partner van de Almeerse Hockey Club kijkt ABN AMRO met trots terug op een sportief seizoen met veel mooie momenten. Om de Jongste Jeugd hiervoor te bedanken wil ABN AMRO samen met de F, E en 8E jeugd en hun ouders het hockeyseizoen afsluiten met een sportieve slotdag die in het teken staat van plezier, hockey en spannende uitdagingen. Wat staat er zoal op het programma:

- De weg vinden in het hockeydoolhof.
- Met je hele team meedoen aan de skippyrun.
- De stormbaan bestormen met jouw team.
- Samen hockeyen met Glenn Schuurman van het Nederlands Hockeyelftal (zie foto).
- Schieten op de goal door een doelendoek om nog beter te worden.
- Met je team ijs eten om even bij te komen van alle sportiviteit!
- Met jouw team op de groepsfoto!
- Een clubcompetite met spannende wedstrijdjes

Voor alle onderdelen (ijsjes eten en met gekke bekken op de foto uitgesloten) kun je met je team punten verdienen. De winnaars ontvangen de enige echte slotdag wisselbeker waarmee zij zich een jaar lang clubkampioen van de F, E of 8E jeugd mogen noemen!

Op deze dag wordt er ook weer tegen de ouders gehockeyd in de traditionele ouder-kind wedstrijden (Dus daag je ouders, opa's, oma's, tantes en ooms uit om de stoute hockeyschoenen aan te trekken, de stick van zolder te halen en een balletje te slaan. Wij zijn benieuwd of ze dat wel durven.)

Voor de lunch rekent de club een bijdrage van 3 euro per kind.
ABN AMRO en de Almeerse Hockey Club kijken uit naar deze sportieve dag vol afwisseling en veel hockey!