header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Golfdag Businessclub Almeerse

Nieuws afbeelding 16-5-2014 Op woensdag 14 mei was de 'Almere DEZE WEEK Business Club' van de Almeerse te gast bij Golfbaan Waterland Amsterdam, die zich als Zilveren Sponsor aan onze club heeft verbonden. Op uitnodiging van hoofdsponsor ABN AMRO konden beginnende en ongeoefende golfers, middels een clinic door twee zogenaamde pro's, kennis maken met de golfsport. Onder uitstekende weersomstandigheden liepen de meer geoefende golfers een negen holes baan. Tijdens het heerlijke lunchbuffet hield Marthijn Ekkelboom, die als trainer verbonden is aan het Refferral Institute Nederland, een interessante presentatie omtrent 'netwerken'. De zeer geslaagde sponsordag werd afgesloten met een door Golfbaan Waterland Amsterdam verzorgde 'aangeklede' borrel.

Foto:Remco van den Braak van Fotostudio 87 ( http://www.fotostudio87.nl/ )