header foto header foto header foto header foto header foto

Vrijwilliger worden bij WK Hockey 2014 in Den Haag?

Nieuws afbeelding 12-5-2014

Tijdens het WK Hockey, dat van 31 mei tot en met 15 juni 2014 in Den Haag gehouden wordt, is nog ruimte voor vrijwilligers. Ben jij zelf hockeyer, sta je elk weekend langs het veld of ben je gewoon fan van de Oranje dames of heren? Wil jij een bijdrage leveren aan dit grootste sporttoernooi van 2014 in eigen land? En daarnaast ook nog topwedstrijden zien? Lees dan verder.

USG Professionals heeft zich als sponsor verbonden aan het WK Hockey 2014 en helpt de KNHB in haar zoektocht naar vrijwilligers. Lijkt het je ook leuk deel uit te maken van een vrijwillig team dat meehelpt om dit evenement tot een groot succes te maken? Wij zijn op zoek naar een groep enthousiaste vrijwilligers die meerdere dagen willen meehelpen in verschillende functies. Je kunt je nu nog opgeven voor op- en afbouw werkzaamheden en als host(ess).

Wat kun je als vrijwilliger van de KNHB verwachten?

-       voldoende eten en drinken tijdens je shift;

-       een kledingpakket;

-       tophockey zien

-       een unieke ervaring.

Wat verwacht de KNHB van jou als vrijwilliger?

-       minimum leeftijd 18 jaar;

-       eigen vervoer en accommodatie (hier wordt geen vergoeding voor gegeven);

-       minimale beschikbaarheid 5 dagen

Interesse?

Kijk op http://rabobankhockeyworldcup2014.nl/vrijwilligers voor meer informatie en schrijf je in als vrijwilliger via [email protected]. Heb je zelf geen interesse maar ken je mensen die dat wel hebben? Deel vooral de links naar de website en het e-mailadres om je aan te melden.

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen? Neem contact op met Christel Teggeler 06-41883950 ([email protected]).