header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Zonovergoten hockeyclinic op 19 april 2014 in Almere!

Nieuws afbeelding 23-4-2014 De hockeyclinic die de Almeerse Hockeyclub afgelopen zaterdag samen met ABN Amro organiseerde in Almere Centrum was een groot succes.

Speciale dank aan de spelers van JA1, MA1, JB1, JB2 en MB2 die een geweldig visitekaartje hebben afgegeven  aan het winkelend publiek in Almere Centrum.
Het was leuk om te zien hoe de Almeerse jeugd over de rand van het  ABN Amro opblaasveld duikelde om een hockeystick te  bemachtigen en aan het event deel te nemen. In het kader van de Sportweek speelden zij wedstrijdjes met de jeugd  en brachten hen de fijne kneepjes van het hockeyspel bij.

Ook voor de ABN Amro was deze zonovergoten  dag succesvol. Een aantal jongeren heeft zich gemeld om een rekening te openen en daarbij een gratis Teun de Nooijer-hockeystick te ontvangen! Voor degenen die dit event hebben gemist en ook graag een jongerenrekening willen openen met deze mooie stick:  niet getreurd. Op de ABN Amro Slotdag 31 mei aanstaande kan dit alsnog!

Nogmaals onze dank aan de Ondernemersvereniging  Almere Centrum  en ABN Amro  en alle vrijwilligers die deze dag tot een succes hebben gemaakt!