Dinsdag Dames Kampioen !

Nieuws afbeelding 23-4-2014 We schrijven dinsdag 22 april 2014. De dag dat de "dinsdag selectie" wel eens het predikaat kampioen toegedicht zou kunnen gaan krijgen!Maar daar voor zou er eerst nog even een wedstrijd gewonnen moeten worden tegen Erna, ehh...... Ik bedoel Flevoland! ;-)De eerdere confrontaties werden elke elke keer in ons nadeel beslist en onze laatste ontmoeting verloren we zelfs met 7-0.Dus nee, een makkie zou het zeker niet worden!En nu juist bij deze te verwachten zware wedstrijd zouden we het moeten doen met een behoorlijk uitgedunde selectie.Gelukkig werden we uit de brand geholpen door Jo, Adje en Deirdre!Na enig oponthoud ;-), begonnen we aan de (mogelijke) "kampioenswedstrijd."En eigenlijk ging dat best goed! Er werden een hoop leuke combinaties gemaakt, er werd mooi opgebouwd van achter en al snel resulteerde een snoeiharde poeier van Deirdre in het eerste goal!Tja, dat smaakte natuurlijk naar meer! Dat vond Maria ook ;-). Dus daarom besloot zij eigenhandig de voorsprong te vergroten . De azijnpissers onder ons zouden het een lullige goal kunnen noemen maar hé......... het maakt niet hoe de bal er in gaat, ├íls ie er maar in gaat! En dat deed ie! 2-0!Maar als je nu dacht dat Maria's honger gestild was.......... of wilde ze soms indruk maken op Valentin?! ;-)In ieder geval maakte ze daar gewoon de 3-0. En mochten er nog mensen sceptisch geweest zijn over haar eerste goal, haar tweede goal vaagde al die scepsis in 1 keer weg! Wel jammer dat Valentin nu net z'n ogen op iets anders had gericht! ;-)Eigenlijk kan er niets anders gezegd worden dan dat het best lekker ging. Alleen Sas kwam niet echt aan haar trekken! We hebben heus wel aan haar gedacht hoor, door de Flevolandse dames wat meer op te laten komen. Maar al deze pogingen ten spijt........In niets leken de dames van Flevoland meer op het team waar wij meestal van verloren! Zelfs de razendsnelle Erna van hield zich gedeisd.Nee, ik denk dat je wel zou kunnen stellen dat ze gewoon onder de indruk waren! Sterker nog, de 4-0 werd ook nog gemaakt! (Met het schaamrood op de kaken moet ik bekennen dat ik niet meer wie dit doelpunt op haar naam mag bij schrijven.)Ook een laatste wanhoopspoging van voormalig "sterspeelster" Erna bezorgde Daan wel een zeer pijnlijke voet maar leverde helaas ook niet het gewenste resultaat voor de Flevo dames.Het kampioenschap was gewoon een feit!!! En met hele overtuigende cijfers!Eigenlijk leek het wel een beetje op de bekerwedstrijd tussen Ajax en Pec Zwolle;Vooraf een beetje vuurwerk ;-) en uiteindelijk de overwinning voor degene die op papier de "underdog" leek! :-)Met een overheerlijke lunch én een feestelijk glaasje Procecco hebben wij de historische gebeurtenis gevierd.We hebben geproost op het succesvolle seizoen dat mede mogelijk werd gemaakt door Tim en Joep, die alle thuiswedstrijden elke keer weer in goede banen hebben geleid en Boudewijn die er voor zorgde dat wij onze gasten elke keer weer in goede orde konden ontvangen! Top!Maar ik denk dat we vooral mogen proosten op ons zelf dames, want we hebben het toch maar mooi geflikt z'n allen!Promotie of geen promotie, that is the question! ;-)Wanneer de huldiging is weet ik niet maar dames en supporters, wanneer het moment daar is, laat aub het vuurwerk thuis! ;-)

Bas Bonhof

23-4-2014 @ 10:16:38 |Mooi verslag! Gefeliciteerd !!

Jacqueline Kiefte-Dalman

28-4-2014 @ 08:23:49 |Top gedaan Dames!!!!! Gefeliciteerd!