header foto header foto header foto header foto header foto

Le printemps est arrivé, sors de ta maison!

23-2-2014
De lente is hier, uit uw huis en hup naar de Almeerse! (vrij vertaald). Op dit moment (zondag 23 februari 11:26 uur) krijgen 12 Almeerse missen een training van JB1. Om 12:15 uur speelt JB1 een oefenwedstrijd tegen dames 1. Om 14:00 uur volgt er een oefenwedstrijd tussen Dames 1 en de Almeerse missen en om 14:45 neemt Heren 1 het op tegen Groningen (koploper 1e klasse poule D).

Alsof dit nog niet genoeg is worden er ook nog diverse proeverijen georganiseerd (Olivioli, Wijnkelder, Kaasmakerij & Chocolaterie)

Kom vandaag de lente vieren op de Almeerse!

Maurice Becker

23-2-2014 @ 21:41:59 |Het was een fantastische dag vandaag op de Almeerse. De Missen , D1 en JB1. De Wijnkelder, Kaasproeverij, Chocolaterie en Olilivio. Met een spannende wedstrijd H1 - Groningen H1 als afsluiting. Bedankt allemaal. Fijne vakantie! Maurice