Zondag 23 februari...Hockey en Glamour op de Almeerse!

Nieuws afbeelding 18-2-2014
Zondag 23 februari staat de Almeerse in het teken van Hockey & Glamour. Dames 1 speelt een unieke oefenwedstrijd tegen twaalf missen, de finalisten van de Miss Almere verkiezing 2014. Het zou natuurlijk niet eerlijk zijn om de Miss Almere-finalisten ongetraind het veld in te sturen. Jongens B1 heeft zich daarom, na veel aandringen, bereid gevonden om eerst een training te verzorgen voor de Almeerse schoonheden. Als voorbereiding op het treffen met de Almeerse missen speelt Dames 1 een oefenwedstrijd tegen Jongens B1.

Deze unieke dag wordt ook nog eens opgeluisterd met een proeverij, verzorgd door Olivioli, Wijnkelder, Kaasmakerij & Chocolaterie.

Iedereen is van harte welkom om deze spectaculaire gebeurtenis bij te wonen en de Almeerse spelers en missen toe te juichen!
Komt Allen!
Het Programma voor a.s. zondag is als volgt:

11:00 uur: Bootcamp Miss Almere & JB1
12:15 uur: oefenwedstrijd D1 – JB1
14:00 uur: oefenwedstrijd Miss Almere – D1

Meer informatie over de Miss Almere verkiezing 2014 vind je hier.