header foto header foto header foto header foto header foto

Herinnering: Aanstaande vrijdag ALV (en meer)...

5-2-2014
Aanstaande vrijdag belooft een bijzondere avond te worden.

Om te beginnen vanwege de ledenvergadering, waarop we een nieuwe voorzitter gaan kiezen.

Maar er is meer.
We gaan bijvoorbeeld de prijzen van de vriendenloterij uitreiken aan de gelukkige winnaars.
En, niet te vergeten: Jarmo de Rek (JB3) is te zien in de battles van the Voice Kids.
Natuurlijk gaan we daar met z'n allen naar kijken.

Mede vanwege die extra zaken willen we de vergadering zelf zo kort mogelijk houden.
Agendapunt 6 leent zicht prima voor een wat informelere aanpak. Graag gaan we daarom vrijdagavond, tussen de bedrijven door, in groepjes of individueel, het gesprek met je aan over de creatieve ideeën die je hebt om sámen van de Almeerse een nog betere club te maken.

Dat is dan meteen het begin van een nieuwe traditie: Vanaf vrijdag 21 februari zullen elke vrijdag van 20.00 tot 21.30 twee bestuursleden in het clubhuis aanwezig zijn (behalve in de vakanties uiteraard). Bij hen kan je terecht met al je vragen, opmerkingen en ideeën.

We hopen velen van jullie aanstaande vrijdag te ontmoeten.
De inloop start om 20.00, de vergadering om 20.30 uur.

Met sportieve groet,
namens het bestuur,