header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Het is spannend in de zaal

1-2-2014 Niet alleen enkele 1e teams hebben een spannend weekend voor de boeg. Ook voor de volgende teams wordt het heel spannend de laatste 2 wedstrijdrondes. Een klein overzicht:

JB2: staan momenteel 1e met 10 punten voorsprong op de nr 2 (maar wel 2 wedstrijden meer gespeeld). als ik goed reken hebben de jongens nog 1 winstpartij nodig voor het kampioenschap

JC2: staan 1e met 5 punten voorsprong op de nr 2

JD3: staan 1e met 5 punten meer dan nr 2, maar hebben ook 2 wedstrijden meer gespeeld dan de nr 2. Wel spelen deze teams nog tegen elkaar op 9 feb.

JD4: staan op de 2e plaats, 1 puntje achter de nr 1maar mogen komend weekend onderling bepalen wie de allersterkste is

MB1-2: staan momenteel 4e maar slechts op 3 punten van de nr 1 die al 2 wedstrijden meer gespeeld heeft. Met nog 4 wedstrijden te gaan dus nog heel spannend!

MC1-2: staan momenteel 1e met 5 punten voorsprong op de nr 2, maar wel 2 wedstrijden meer gespeeld. De nrs 1,2 en 3 treffen elkaar onderling nog komende speelrondes. wordt dus billenknijpen voor de dames of ze deze 1e plek kunnen vasthouden.

MC7: staan momenteel 2e maar op slechts 3 punten op de nr 1 die ze ook nog tegenkomen in de competitie!

MD1: staat op de 1e plek, 6 punten los van de nr 2. Ook hier nog voldoende spanning met nog 4 wedstrijden te gaan!

MD3: staan momenteel 2e met 1 punt vd nummer 1, maar wel 2 wedstrijden meer gespeeld: op papier is nog alles mogelijk maar hebben het niet meer in eigen hand.

MD8: momenteel 2e op 7 punten vd nr 1 (die wel 2 wedstrijden meer gespeeld heeft). als de dames hun komende wedstrijden weten te winnen, mogen ze de laatste wedstrijd in een directe confrontatie met Huizen gaan bepalen wie 1e of 2e wordt.

U ziet het: Er is nog heel veel rekenwerk te doen;  er zal de komende weken nog behoorlijk wat strijd geleverd moeten worden  door diverse teams. Alle teams (ook die niet in dit rijtje staan) heel veel succes en plezier bij de laatste wedstrijden! We horen graag van jullie hoe het gegaan is!

Bas Bonhof

28-1-2014 @ 19:38:36 |succes en veel plezier allemaal!!

Rianne Zijlstra

31-1-2014 @ 18:36:55 |Ik hoop dat we winnen zaterdag de D03!!!!! :•)

Joƫlle Vrijburg

2-2-2014 @ 15:58:14 |MD1 wint met 13-1 van Fletiomare en met 4-0 van ijsseloever