header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Coaches, begeleiders en scheidsrechters opgelet! Te laat invullen DWF kost geld!

15-11-2013

Onderstaand bericht ontvingen wij van de KNHB. Wij verzoeken een ieder (coach, begeleider en scheidsrechter) om gezamenlijk, direct na de wedstrijd met je tegenstander en scheidsrechters het digitale formulier af te ronden! Op deze manier sluit je ook de wedstrijd op een goede manier af met de betrokkenen.

Bij de wedstrijdtafel op zaterdag (op de Almeerse)  is er altijd een laptop aanwezig waarop dit kan (als je het niet per telefoon doet).

Heb je vragen over het wedstrijdformulier dan kun je op zaterdag terecht bij de wedstrijdtafel of per mail bij het wedstrijdsecretariaat:

14 nov '13   Afronden digitaal wedstrijdformulier

Het digitale wedstrijdformulier (DWF) dient op de wedstrijddag te worden afgerond.

Wij zien wekelijks dat veel digitale wedstrijdformulieren helaas niet tijdig worden afgerond. Hierdoor ontstaat veel onnodig veel werk voor wedstrijdsecretarissen van de club en de hockeybond. Uitslagen en standen worden hierdoor niet tijdig verwerkt in de standenmotor.

In de praktijk bemerken we dat aan het eind van de dag een scheidsrechter pas accordeert, waardoor teams onnodig lang moeten wachten met afronden en het regelmatig niet meer doen.
De hockeybond adviseert het DWF direct na de wedstrijd af te ronden in bijzijn van beide aanvoerders/coaches en de scheidsrechters.

De hockeybond zal strenger controleren op het bijtijds invullen van het DWF. Er kunnen zelfs boetes van max. 75 euro per wedstrijdformulier worden opgelegd aan de vereniging die het formulier te laat afrondt. In de praktijk zien wij dat veel clubs de boetes doorbelasten aan de betrokkene(n). U betaald dus uiteindelijk de rekening!

Help de wedstrijdsecretaris van uw vereniging en de hockeybond door het DWF tijdig af te ronden!

Marco Vlaardingerbroek

15-11-2013 @ 11:20:51 |Daarbij is het wel handig dat ook de tegenstander zijn zaakjes op orde heeft. Afgelopen zaterdag konden de scheidsrechters niet afronden omdat zij de namen nog niet hadden ingevuld/aangevinkt.

Marco Vlaardingerbroek

15-11-2013 @ 11:21:33 |En ze hadden ook geen login mee om dit ter plekke te regelen.

Michael Schrijnder

Marco Vlaardingerbroek

15-11-2013 @ 18:53:06 |Dat is inderdaad handig. Het gaat trouwens altijd goed. Behalve dus afgelopen weekend. En de scheidsrechters zaten ermee want de tegenstander was dus niet in staat om het te corrigeren.

Marco Vlaardingerbroek

15-11-2013 @ 18:53:24 | Het zou onzin zijn als de Almeerse daar een boete voor zou krijgen.