header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

O kom daar eens kijken……De Almeerse got Talent!

Nieuws afbeelding 24-11-2013 Hallo lieve kinderen van de Almeerse,

Nog heel eventjes en Sinterklaas komt weer met de stoomboot naar Nederland! Kijken jullie ook zo uit naar de intocht, iets lekkers in je schoen, het Sinterklaasjournaal en pakjesavond? Wij hebben een berichtje gekregen van Hoofdpiet dat Sinterklaas ook weer heel graag bij de Almeerse op bezoek wil komen. Maar……..dit jaar met wel een hele speciale reden.

Sint en de pieten kijken in Spanje namelijk heel graag naar Nederlandse televisie. En dan vooral naar programma’s zoals De Voice Kids en Holland’s got talent, waarin iedereen die iets speciaals kan mag optreden. Kijken jullie daar ook wel eens naar? Nu hebben Sint en de pieten vorig jaar al gezien dat er heel veel hockey-talenten op de Almeerse rondlopen. Maar er zijn vast kinderen bij die ook nog in iets heel anders uitblinken. En Sinterklaas is hier heel nieuwsgierig naar!

Dus ben jij zo’n talent en kan je heel goed zingen, dansen, een muziekinstrument bespelen of iets anders en wil je dit heel graag aan Sinterklaas laten zien? Meld je dan voor 19 november aan bij de bar en wie weet mag jij dan optreden tijdens het "De Almeerse got Talent Sinterklaasfeest"op vrijdag 29 november. Bij veel aanmeldingen moeten we helaas een keuze gaan maken, want Sinterklaas is natuurlijk al heel erg oud en dus een beetje snel moe.

Wil je eigenlijk liever naar de optredens van andere kinderen kijken en Sinterklaas een handje komen geven? Dat vindt Sinterklaas ook heel gezellig, dus iedereen van de V-, F-, G- en E-6 tallenjeugd is natuurlijk van harte welkom bij het grote "De Almeerse got Talent Sinterklaasfeest"! Het feest begint om 19.00uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Ouders, opa’s en oma’s kunnen aan de bar een heerlijk glaasje bisschopswijn komen drinken en het feest van een afstandje bekijken.

De aanmeldingen voor het Sinterklaasfeest verlopen via de website, alleen kinderen die graag willen optreden melden zich dus ook bij de bar. We hopen heel veel kinderen op het clubhuis te mogen begroeten zodat we er met z’n allen een pepernoten knallend De Almeerse got Talent Sinterklaasfeestvan kunnen maken!

Hartelijke groeten van de evenementencommissie en vanuit Spanje ook van Sint en Piet

Reacties


Gerja Bruinsma

14-11-2013 @ 13:58:04 |Aanmeldtijd bij de Bar voor deelname Almeerse Got Talen is wat verruimd. Dit kan t/m 21 november.

Valerie Seinstra

14-11-2013 @ 21:38:31 |$$$$

Jasper Sinke

27-11-2013 @ 14:33:32 |waar op deze wenbsite staat dan het invulformulier voor deelname sinterklaasfeest. Mijn kind det niet mee met "got talent" niek sinke

Reageer op het nieuws


Countdown