header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

UPDATE : Ladies Glamour Bingo vrijdag 8 november

Nieuws afbeelding 8-10-2014 Lieve dames van de Almeerse,  

Velen van jullie herinneren hem vast nog als de dag van gisteren: de Ladies Bingo op de Almeerse; een bijzondere avond vol gezelligheid, mooie prijzen en het liefdevolle onthaal door het vrouwelijke duo met de baard in de keel, Babs en Claire.  

We zijn dan ook zeer verheugd te kunnen mededelen dat vanwege het enorme succes er op vrijdag 8 november wederom een spectaculaire Ladies Glamour Bingo plaatsvindt voor al onze vrouwelijke leden van 16 jaar en ouder. En zeg nou zelf: zo’n prachtige avond boordevol gezelligheid en kans op mooie prijzen wil je toch niet missen? Er zijn dit jaar nog meer en uitdagender prijzen. Uiteraard blijft de mystery prijs nog even geheim…. Na afloop van de bingo ga je natuurlijk niet meteen naar huis want dan gaan de voetjes van de vloer en gaan we nog een paar uurtjes swingen!  

Dus trek wat leuks aan, neem je vriendin, buurvrouw, zus of (schoon-)moeder mee en wij verwelkomen jullie geheel in stijl met een heerlijk glaasje bubbels om te proosten op een ongetwijfeld onvergetelijke avond!  

De inschrijving en betaling verloopt via Astrid en Maria, onze lieve dames van de bar. De kosten bedragen € 25 per persoon, inclusief maar liefst 5 bingo ronden.  

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op vrijdag 8 november vanaf 21.00 uur bij de enige echte Glamour Bingo op de Almeerse!

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van o.a. www.zalando.nl , Thermen la Mer, SOAP en Dutch hair.

Warme groeten van jullie evenementencommissie Bijlage
Countdown