Bar

Food (and drinks) for thought

Nieuws afbeelding 25-9-2013
  • Wist u dat u iedere avond een verse maaltijd in ons clubhuis kunt nuttigen voor maar 5 euro?
  • Wist u dat u met het team voor of na een training/wedstrijd gezellig kunt komen eten?
  • Wist u dat wij vrijdagavond tagliatella met ham en champignons in een heerlijke roomsaus op het menu hebben staan?
  • Wist u dat er vrijdagmiddag 11 oktober een hele gezellige middag op het programma staat? Informatie volgt.
  • Wist u dat er een hele leuke wijnproeverij aan komt?
Om niets te missen - en zeker te zijn van een plaats - van deze "wist u" kunt u nu alvast reserveren via [email protected]

Armanda Schaafsma

25-9-2013 @ 13:40:39 |Altijd lekker eten bij maria en astrid!

Jeroen Janssen

25-9-2013 @ 16:13:23 |Ik ben het helemaal met je eens Armanda! De maaltijden worden altijd vers en met liefde bereid. Het zijn echt twee top meiden

Quinten Havekes

25-9-2013 @ 21:46:49 |Vrijdag maar weet lekker eten op de club. Echt heerlijk

Kim Jansen

26-9-2013 @ 07:48:39 |Gisteren hebben wij genoten van heerlijke pasta met pesto. Een aanrader.