Oproep aan hulpouders vrijwillige hulpdiensten achter de bar en keuken naast barborg dienst.

16-7-2013 Wij verwachten een zeer druk seizoen te gaan draaien en roepen daarom uw hulp in. Vindt u het leuk om in de keuken en/of achter de bar werkzaam te zijn? Dan willen wij u vragen om z.s.m. een mail te sturen naar [email protected]
met een korte motivatie. Wij willen u dan gaan uitnodigen om op 19 augustus om 20.00 mee te komen trainen in de cursus 'bier tappen'! Dit belooft een hele gezellige avond te worden!

Let op! Deze training bier tappen is bedoeld voor de mensen die minimaal 6 vrijwillige diensten gaan draaien, naast die van de barborg! Graag ontvangen wij uw mail en gegevens zo spoedig mogelijk!

Ook zijn wij momenteel druk aan het schilderen, tafels, banken maar dit redden we niet voor de vakantie. Wij zijn dus nu tevens op zoek naar hulpouders die in de week van 5 augustus s'avonds of in de middag nog wat schilderwerkzaamheden op zich willen nemen. Het meeste is gedaan, maar een enkele bank c.q. tafel blijft staan tot 5 augustus. Dus heeft u in deze week een paar uurtjes, kom dan mee helpen om onze club weer fris en fruitig te maken. De bedoeling is dat we u rond halverwege de maand in een geheel schoon en vernieuwd clubhuis mogen verwelkomen!

En als laatste…. zijn er jongens en meisjes vanaf 15 jaar die het leuk vinden een zakcentje bij te verdienen? Wij zijn op zoek naar jullie! Stuur een mail met n.a.w. gegevens en korte motivatie naar [email protected] en wie weet, werk je volgend seizoen wel op je eigen club!

Wij wensen u allen een hele fijne vakantie met stralend weer en 5 augustus zijn wij weer open! Graag tot dan!
Maria en Astrid
Bar