Thom Hayward naar Hurley

2-7-2013 Van hockey.nl: Victor Plat (foto) en Thom Hayward spelen komend seizoen bij Hurley. Dit melden de Amsterdammers aan hockey.nl. Aanvaller Plat komt over van Den Bosch, verdediger Hayward hockeyde tot en met afgelopen hockeyjaar bij Almere, waar hij ook aanvoerder was.

Thom heeft een lange carriere bij Almere. Wij gokken dat het landskampioenschap in de JB1 voor de club het mooiste moment met Thom was. Dat gaan we hem nog vragen. Nog even terug in de tijd? http://goo.gl/hWU0W.

Thom veel succes daar bij Hurley!

Esther Beute

5-7-2013 @ 00:14:55 |Thom, ik en de Almeerse gaan je ontzettend missen. Vooral je acties langs de lijn, je doelpunten en je inzet. Je was en blijft een inspiratie voor mij en voor vele andere. Veel succes en we blijven je volgen.

Frits Veldhuizen

5-7-2013 @ 10:29:07 |Thom, gaf je het al persoonlijk aan, maar toch ook via deze weg: ik waardeer je ambitie en die maak je zeker waar, maar voor ons is het jammer. Succes !!

Peter Schepers

5-7-2013 @ 12:02:44 |Thom, "verandering van spijs doet eten", mooie club en sportieve uitdaging aldaar. Suc6 ^O^ en weet dat we je graag nog eens zien terugkomen ;)