header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

nominaties speler van het jaar

26-6-2013 Melissa Pieters
Speelster van zowel MA1 als D1.  Wist met beide teams diverse successen te behalen zowel in de zaal als op het veld. Heeft het hele seizoen dus zowel op zaterdag als op zondag wedstrijden  gespeeld en was in beide teams een bepalende speelster. Hoogtepunt was natuurlijk de promotie naar de overgangsklasse met D1. Deed tussendoor ook nog examen op school en was ook altijd bereid om een training over te nemen.

Jonas de Geus
Speler van de JB1 die op landelijk niveau speelde en zich met dit team tot de top 4  van nederland wist te spelen. In de halve finale werd ongelukkig verloren van Nijmegen dat uiteindelijk landskampioen werd. Zat bij de selectie voor het district Midden Nederland en ontving nav zijn geweldige techniek en inzicht, eind mei, een uitnodiging voor de selectie voor Nederlands B. Ook hier wist hij te overtuigen en werd begin juni aan de selectie toegevoegd. Jonas is niet alleen als speler actief maar geeft ook al enkele jaren trainingen binnen de jongste jeugd, afgelopen seizoen bij de JE1.

Terrence Pieters
Ook speler van de JB1 die op landelijk niveau speelde en zich met dit team tot de top 4  van nederland wist te spelen. In de halve finale werd ongelukkig verloren van Nijmegen dat uiteindelijk landskampioen werd. Viel daarnaast regelmatig in bij JA1 en  H2, waar hij  met zijn geweldige techniek en inzicht diverse belangrijke doelpunten wist te maken. Een speler die altijd met een grote glimlach op het gezicht hockeyt en dit  enthousiasme weet  over te brengen op teamgenoten maar ook op de J8E1 die hij gedurende het seizoen begeleid heeft bij trainingen en wedstrijden.

Christiaan de Ruiter

26-6-2013 @ 12:36:10 |Lekker hoor TerrEnce.....

Melissa Neering

26-6-2013 @ 23:22:56 |Uiteraard Melissa, want dat is mij nieuwe coole trainster voor komend haar!^0^