header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Uit de Almere Vandaag; Vertrek Hofkamp en Neumeier

Nieuws afbeelding 20-6-2013 ALMERE/NIELS ROOT - 
Tommy Hofkamp en Mark Neumeier vertrekken bij De Almeerse. Het duo, dat al eerder samen voor Amsterdam en Pinoke speelde, gaat voor twee jaar naar hoofdklasser Laren.

De overgang is zowel logisch als opmerkelijk. Beide spelers hebben altijd aangegeven nog eens in de hoofdklasse te willen spelen en probeerden de afgelopen drie seizoenen promotie met Almere te bewerkstelligen. Twee jaar geleden was de ploeg heel dichtbij, maar afgelopen seizoen eindigde in een deceptie.

,,Ik zie promotie met de huidige groep niet zo snel gebeuren en ik ben inmiddels 25. Dit was een kans die ik moest pakken en mijn broer Rody speelt ook bij Laren. We hebben voor het laatst in de jeugd bij Hurley samengespeeld’’, vertelt Hofkamp.

 De 32-jarige Neumeier noemt de stap naar Laren zelfs zijn laatste mogelijkheid om zijn kunstje op het hoogste niveau te tonen.Toch is het vreemd dat ze juist nu weggaan. Alex Verga keert weer terug en zowel Hofkamp als Neumeier speelde al eerder bij Amsterdam en bij Almeerse onder de trainer. ,,Natuurlijk is het jammer dat we nu vertrekken, maar ik heb altijd contact met Laren gehad. Dat was al zo in mijn Amsterdam-periode. Ik denk wel dat ik nog eens terug kom bij Almere’’, aldus Neumeier

Reacties


Jack Wegman

20-6-2013 @ 23:28:36 |Tommy en Mark heel veel succes bij Laren. Bedankt voor jullie inzet voor de Almeerse, en voor de gezelligheid aan de bar :) Kom jullie daar ook wel weer eens tegen.

Reageer op het nieuws