header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Sponsoring

Help onze clubkas te spekken! Sluit een Simpel abonnement af en steun de Almeerse

Nieuws afbeelding 30-5-2013 Het afgelopen seizoen spaart de Almeerse samen met onze sponsor Simpel voor extra geldElk nieuw abonnement dat wordt afgesloten opsimpel.nl/hockey brengt ons €15 dichterbij ons clubdoel.

Dus word klant van Simpel en steun ons clubdoel! Dit jaar zijn er al enkele abonnementen verkocht, maar zeker nog niet genoeg. Sluit dus nu snel een abonnement af op www.simpel.nl/hockey en steun onze club.

Simpel biedt je altijd de beste deal voor goedkoop bellen, sms’en en internetten. Je kunt je abonnement naar eigen wens samenstellen, zo weet je precies wat je waarvoor betaalt.

Met Simpel bel je dus niet alleen goedkoop, maar kun je ook je kinderen zorgeloos laten bellen. Zo stel je makkelijk het Plafond in zodat je altijd controle hebt over de verbruikskosten van je kind. En als het Plafond is bereikt, dan blijven er nog altijd drie nummers bereikbaar. Zo weet je zeker dat je kind altijd nog kan bellen met papa, mama of oma. Dat geeft wel zo'n veilig gevoel.

De voordelen van een Simpel sim-only abonnement:

·         Sim-only abonnement: je hoeft geen duur toestel aan te schaffen, maar je profiteert wel van de scherpe tarieven van een abonnement.

·         Je kunt zelf eenvoudig je abonnement samenstellen door het aantal belminuten, sms´jes en internet te kiezen.

·         Controle over de kosten: Je kunt een Plafond instellen via je persoonlijke pagina Mijn Simpel, zodat je kind nooit teveel verbruikt en je dus niet wordt verrast met onverwacht hoge rekeningen.

·         Veilig: je kind is altijd bereikbaar én kan altijd zelf blijven bellen.

·         3 Nummers altijd bereikbaar: ook al stel je een Plafond in, je kind kan als het écht nodig is nog altijd 3 nummers bellen. Deze nummers moet je wel vooraf instellen via Mijn Simpel.

·         Met je persoonlijke pagina Mijn Simpel heb je zelf online controle over je abonnement. Hier kun je je Plafond instellen of tijdelijk aanpassen, en je hebt altijd inzicht in de actuele gebruikskosten.

Dus ga snel www.simpel.nl/hockey en sluit een abonnement af.