header foto header foto header foto header foto header foto

Vakantie voorbij, tijd voor de Vriendenloterij!

Nieuws afbeelding 16-5-2013

Bij De Almeerse is inmiddels de speciale campagne gestart om geld in te zamelen voor de Club. Deze campagne heet VriendenBal, en wordt in samenwerking met de VriendenLoterij georganiseerd.

VriendenBal
 Wij willen in een zo’n kort mogelijke tijd zo veel mogelijk loten verkopen aan en door de leden van onze club. Het leuke van deze campagne is dat iedereen die een lot koopt tijdens de campagneperiode gratis een VriendenBal krijgt. Met deze VriendenBal maken deelnemers kans op extra mooie extra prijzen!

Op een nog nader te bepalen datum wordt VriendenBal op een feestelijk wijze afgesloten. Alle verkochte VriendenBallen worden bij elkaar gedaan en de nummers zullen dan op een spectaculaire manier bekent worden. Deelnemers met het gewonnen nummer winnen mooie extra prijzen!

Snel geld verdienen voor De Almeerse!
Van ieder verkocht lot gaat de helft, € 5,50 per verkocht lot, direct naar onze club. Ons doel is om minstens 350 loten te verkopen. Dit levert op jaarbasis € 26.950,- op voor de inrichting van het clubhuis en de aanschaf van diverse keuken/bar materialen!

Koop een lot van een van onze leden. Een lot kost € 11,- per trekking, waarvan de helft naar onze club gaat. Met uw deelname speelt u maandelijks mee voor geweldige prijzen, oplopend tot 1 miljoen euro! Daarnaast maakt u met uw VriendenBal gratis kans op extra prijzen!

Hoe kunt u meespelen?
U kunt een lot kopen bij een van onze leden, of door een mail te sturen naar[email protected].

Speelt u al mee met de Vriendenloterij? Stuur dan ook een e-mailbericht. Dan zetten wij uw deelname om: het goede doel welke u maandelijks steunt, wordt dan de Almeerse Hockeyclub en u speelt dan ook mee met de VriendenBal.