header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Dames I zondag kampioen? Huldiging op club

Nieuws afbeelding 26-4-2013 Dames I kan komende zondag kampioen worden in de 1e klasse door 1 punt uit te pakken bij USHC. Aan het einde van het seizoen speelt Dames I dan playoffs om te promoveren naar de overgangsklasse.

In 2009 promoveerde Dames I naar de 1e klasse. De jaren daarvoor was het gejojo van de 2e naar de 1e klasse en weer terug. En voor wie nog verder terug in de tijd wil, dan dit bericht uit 2003:  

De hockeyers van Almere Dames 1, o.l.v. Erik Koning, uit de 2e klasse B zijn voor de 3e achtereen volgende keer gepromoveerd. De dames wonnen zondagmiddag met 1-0 van Strawberry. In de 1e helft leken de zenuwen te domineren en de tegenpartij bood sportief goed tegenstand. Pas 3 minuten voor tijd scoorde Karlijn Duijvelaar het enige doelpunt uit een strafcorner. Ook al was gelijkspel genoeg geweest voor het promoveren naar de 1e klasse, de dames waren zichtbaar opgelucht na de overwinning. 3 keer Het is niet alleen opmerkelijk dat de dames ooit zijn gestart in de 4e klasse en volgend seizoen uitkomen in de 1e klasse. Het is ook opvallend dat zij nooit kampioen zijn geworden, maar wel 3 keer gepromoveerd zijn. //

Reacties


Maria Verga

26-4-2013 @ 14:31:26 |Kan mij die wedstrijd nog goed herinneren! Wat en eer om voor de tweede x dit te mogen meemaken

Henry Pieters

26-4-2013 @ 16:42:13 |Dat wordt abseilen op de Almeerse... :)

Reageer op het nieuws