Verwen je moeder op moederdag met deze mooie bollenbos

Nieuws afbeelding 17-4-2013 Jongens D2 wil graag alle hockeymoeders en alle hockeyliefhebsters op Moederdag verwennen met deze mooie en bijzondere bos Hollandse Tulpen. Deze mooie bos kunnen wij voor u organiseren!
Bestel deze verrassende bos voor slechts 10 euro! En u steunt daarmee een geweldig doel in de strijd tegen kanker. Tegelijkertijd heeft u iets moois om mee naar huis te nemen.
U kunt deze Hollandse Tulpen bestellen bij [email protected] of in het commentaar op dit bericht. Betaling vindt plaats bij afhalen.
Als voorbeeld staan er vanaf heden 2 boeketten in het clubhuis te bewonderen.

De Samenloop voor Hoop Almere organiseert, onder auspicien van het KWF, op 1 en 2 juni de jaarlijkse 24 uur durende estafetteloop. Net als vorig jaar is Stadslandgoed De Kemphaan het toneel van dit indrukwekkende evenement. Het doel is zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Ons doel als JD2 is om als deelnemend team het meeste geld in te zamelen voor het KWF.
Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we uw hulp bij nodig.
Wij vragen geen geld, maar doen er wat voor terug.

Op 12 mei is het Moederdag, maar ook weer SUPERSUNDAY op de Almeerse: Dames 1 speelt thuis tegen Gooische en Heren 1 speelt thuis tegen HIC.
Maak er een geweldig weekend van en steun het KWF en onze jongens D2. Wij nodigen u uit voor de wedstrijden om na afloop met de Hollandse Tulpen huiswaarts te keren. Naast het feit dat u een schitterende bos bloemen in huis haalt, wordt uw steun enorm gewaardeerd.

Debbie Reijnen

18-4-2013 @ 11:31:28 |Goed actie!^0^ Ik bestel bij deze 2 boeketten (graag in wit of roze als het kan)

Jolanda de Rek

18-4-2013 @ 19:24:06 |heb er 1 gekocht om iemand kado te doen want dat kan ook, gewoon zomaar of voor een verjaardag en het is voor een fantastisch doel! Succes, zeg het met bloemen