header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Het Grote Weekend Komt er weer aan…

8-4-2013

Even alvast wat uitleg en feiten:

Het Weekend begint op vrijdag 21 juni ca. 16.00 uur en eindigt op zondag 23 juni om ca. 17.00 uur op de Almeerse Hockey Club. Deelnemers zijn de A,B,C en D jeugd. De A,B en C jeugd wordt verwacht op vrijdag 21 juni tussen 16.00 en 18.00 uur. De D jeugd wordt verwacht op zaterdagmorgen 22 juni tussen 06.00 en 08.00 uur. Er wordt geslapen zelf mee gebrachte tenten. Al het eten en drinken bij het eten gedurende deze dagen is verrekend in de deelname kosten. Deze bedraagt voor D-leden € 85,= per persoon en voor A,B en C leden € 100= per persoon. Tussentijds of vroegtijdig weg gaan is niet mogelijk. Houdt hier rekening mee bij je aanmelding.  Gedurende Het weekend wordt er gehockeyd, er worden spellen gedaan en gefeest...Slapen doen we een andere keer……

M A A R: er kunnen maximaal 440 leden deelnemen aan Het Weekend. Dus… Vol = Vol.
 
Vanaf 11 april - 10:00 uur kan je je via Emma aanmelden, in het menu staat een knop HGW 2013, daar staat het inschrijfformulier. De inschrijving stopt op 21  april. 

Att.: voor deelname  aan dit weekend zijn de Feestregels van de Almeerse van toepassing.

Verdere details staan in het aanmeld formulier.
Let op: na invullen kan je geen gegevens meer veranderen !
 
Voor de nieuwe deelnemers en ouders..:
Onze club groeit hard. Inmiddels meer dan 1500 leden, ruim 1300 meer toen we in 1994 het eerste weekend van deze soort begonnen: Het Regenboog Weekend .
Doelstelling hiervan was / is om de jeugdleden, jong en oud, elkaar goed te laten leren kennen. Dat doen we o.a. door van alle deelnemers teams te maken van verschillende leeftijden. Deze teams strijden gedurende dit weekend om de hoogste eer. Zij doen dit mede onder leiding van één of twee Bordo’s . Dit is veelal een senior lid die het team het hele weekend onder zijn / haar hoede heeft. Inmiddels is het zo dat vele Bordo’s ook als deelnemer aan eerdere weekenden hebben deelgenomen.
Hockey, spel en ontspanning zijn de drie ingrediënten van deze weekenden, die we beslist niet zonder vrijwilligers kunnen uitvoeren. Per weekend zijn er zeker meer dan 150 vrijwilligers ( ouders en seniorleden) actief.. Het hele weekend staat onder leiding van Het Team.
 
Betalen:
Betaling van de eigen bijdrage voor Het Grote  Weekend kan uitsluitend plaatsvinden middels de automatische incasso. De incasso zal plaatsvinden tussen 27 en 30 april.
Ten behoeve van de incasso worden jullie verzocht in het aanmeldingsformulier de juiste bankgegevens te vermelden.
Deelnemers waarvan wij de bijdrage niet tijdig hebben / kunnen ontvangen zullen worden uitgesloten van deelname van Het Weekend.

Met deze mix zijn vaak alle leden tijdens dit weekend actief en een zeer groot
aantal ouders: juist dan leren we elkaar goed kennen en ontstaat er een wederzijdse verantwoordelijkheid en band. ....Respect hebben voor elkaar en bouwen aan "clubliefde..".

Het Team
Laura van Geene
Judith Appelman
Marja Overaart
Afra van Galen
Roel Speelman
Raymond Guitoneau
Boudewijn Hoeneveld

Reacties


Dick Hovestadt

9-4-2013 @ 00:20:12 |Het wordt weer spannend. Wie is nog net bij de 440 en wie niet.... De ouders hebben het makkelijk. Die kunnen altijd wel een vrijwilligerswerk doen. En..... dat is ook echt geweldig.

Pieter de Haas

11-4-2013 @ 11:19:34 |Ik wel graag begeleiden bij een team :) groetjes!

Charlotte van Fulpen

11-4-2013 @ 16:23:49 |Ik heb me net ingeschreven maar was vergeten om in te vullen dat ik bij iemand in de tent zou gaan slapen. Kan ik dit nog veranderen ?

Mats Salgo

18-4-2013 @ 07:09:38 |Ja dat kan

Reageer op het nieuws


Countdown