header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Laatste kans: Van 1-3 mei zijn de Nationale Hockeykampen op Almeerse

Nieuws afbeelding 24-4-2013
Wil jij in de meivakantie veel leren en samen een hoop plezier beleven op Almeerse HC? Doe dan mee aan de Nationale Hockeykampen!

Op het Original Hockeykamp (6-14 jaar) vind je de perfecte combinatie tussen hockey, andere sporten en activiteiten en heb je vooral een hoop plezier. Wil je de hele dag hockeyen en elke dag een clinic krijgen van tophockeyers en topcoaches? Schrijf je dan in voor het Tophockeykamp (8-14 jaar).
 
Wil je spelenderwijs kennis maken met de leukste sporten en veel vriendjes maken, dan is het Sport&Spelkamp (4-7 jaar) echt wat voor jou. Van 1 t/m 3 mei zijn de Nationale Sportkampen op Almeerse HC. Ben jij er ook bij?
Op de kampen wordt veel aandacht besteed aan het leren van nieuwe technieken, snelle passeerbewegingen en spectaculaire scoringstechnieken door middel van leuke en uitdagende oefeningen. Het hockeyprogramma is geschreven door Roelant Oltmans en Marc Lammers, de beste trainers van Nederland. Je zult dus enorm veel leren tijdens het kamp. Ook de knotshockeyboarding en de hindernisbaan zijn weer van de partij om het kamp tot een groot succes te maken!!
 
Extra info
De dagkampen zijn in de meivakantie van 1-3 mei van 9.30 uur tot 16.30 uur. Je kan eerder gebracht en opgehaald worden. In de zomervakantie zijn er op Almeerse HC ook meerdere hockeykampen. Inschrijven en meer info:www.nationalesportkampen.nl
 
Countdown