Tango avond met Dames I

Nieuws afbeelding 16-1-2013 Dames I nodigt u en uw partner op zaterdag 26 januari van harte uit om een échte Argentijnse avond mee te maken op De Almeerse Hockeyclub! Bij binnenkomst komt u al helemaal in de Argentijnse sfeer door een spectaculaire demo van twee professionele tangodansers die u kunt bekijken onder het genot van een welkomstdrankje en een collectie aan typisch Argentijnse hapjes. Maar daarna zal het echte werk beginnen: de Tango workshop waarin u en uw partner de basistechnieken van deze sensuele dans helemaal onder die knie krijgen! Dus, meld je snel aan door een e-mail te sturen naar [email protected] almeersehockeyclub.nl en vermeld de naam van u en uw partner. Naast het feit dat u een geweldige avond zal beleven, steunt u Dames I namelijk ook nog eens op weg naar de Overgangsklasse! De kosten voor deze gezellige Argentijnse avond bedragen €40 per koppel. Tijd: 20:00-23:00. Ps. Vergeet uw tango-outfit niet!