Christian Cavallet vertrekt bij de Almeerse Hockey Club

17-12-2012 Hoofdtrainer en trainer van Heren 1 Christian Cavallet stopt aan het einde van het seizoen bij de Almeerse Hockey Club. Christian heeft besloten het aflopende contract niet te verlengen. Het bestuur van de Almeerse respecteert zijn besluit en zal op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer en coach voor Heren 1.

Christian is de afgelopen jaren werkzaam geweest als hoofdtrainer. Hier was hij verantwoordelijk voor de jeugdopleiding. Vorig seizoen is hij ook gestart als trainer/coach van Heren 1. Met dit team haalde hij de playoff's voor promotie naar de hoofdklasse.

John van der Tak

17-12-2012 @ 17:31:27 |Chris is straks niet meer van ons, o nee, o nee. :-(

Guus Kuster

20-12-2012 @ 16:56:15 |IK weet wel iemand. Alex Verga!! Lijkt mij in iedergeval Top ^O^