header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Zondag start digitaal wedstrijdformulier senioren

Nieuws afbeelding 17-11-2012
Deze zondag gaan wij meedoen met het digitaal wedstrijdformulier voor de senioren.

Vrijdag is er een mailing uitgegaan naar alle ondersteuning welke digitaal gaan en vanaf nu kan de spelerslijst al ingevuld worden. Het digitaal wedstrijdformulier kan geheel digitaal ingevuld worden (per telefoon, computer, tablet etc) en vervangt het huidige papieren formulier.

De coaches geven voor de wedstrijd de spelerslijst door (deze wordt klaargezet, dus alleen uitvinken wie er niet aanwezig is). De scheidsrechters vullen na de wedstrijd de uitslag en tuchtzaken in. De coaches accorderen de uitslag en tuchtzaken en het formulier is ingevuld. Makkelijk toch?

Zie voor meer informatie www.lisa-is.nl/dwf. Zijn er vragen contact gerust het wedstrijdsecretariaat op [email protected].