5 november 2012: Theatervoorstelling Wel winnen, he!

Nieuws afbeelding 2-11-2012 Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ Een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportclubs.

Ben jij trainer, coach, begeleider, commissielid of scheidsrechter? Dan is deze leuke voorstelling over het versterken van sportclubs en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit?

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train/musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.

De inloop is steeds vanaf 19.30 uur; de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze).

De sportbonden en NOC*NSF bieden – in samenwerking met lokale partijen – de sportclubs deze voorstellingen aan, waardoor een kaartje slechts € 5 kost (normale prijs € 20). Kaartjes kopen voor de voorstelling kan hier.

Femke Hempel

2-11-2012 @ 13:35:01 |Als Almeerse Sportclub laten we natuurlijk wel zien dat een positief sportklimaat belangrijk voor ons is. Dus voor een ieder die wil bijdragen aan een positieve sportcultuur op de Almeerse, zou ik willen zeggen: "Wel gaan hè!" gr. Elske

Ruud Cornelisse

7-11-2012 @ 09:49:17 |Dit een zeer goede, levendige en positieve voorstelling !!