header foto header foto

Jongste Jeugd EFV

Winnen doe je met de Grote Clubactie

Nieuws afbeelding 28-9-2012 Help jij mee met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie? Met deze loten kunnen mensen leuke prijzen winnen. Een lot kost maar 3,00 euro waarvan 2,40 euro naar de Almeerse Hockey Club gaat. Dus hoe meer loten wij verkopen, hoe meer hockeyballen, keepersuitrusting en andere zaken wij kunnen kopen.

De meeste D-, E- en F-jeugdspelers hebben als het goed is afgelopen week de lijsten gekregen om de loten te kunnen verkopen. Het team dat de meeste loten weet te verkopen, wint een leuke prijs. Zo doe je dus iets goeds voor de club én iets goeds voor je team. Doe mee!

Mireille Ie-Koomen

23-9-2012 @ 9:12:06 |de jongens-f1 heeft nog niets ontvangen!

Dominique van der Meulen Kunee

23-9-2012 @ 15:46:13 |Mireille, ik zak zorgen dat er woensdag een stapeltje boekjes klaarligt voor jullie, dan is er ergens iets misgegaan!