De Grote Clubactie komt er weer aan. Doe mee!

Nieuws afbeelding 10-9-2012 Help jij mee met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie? Met deze loten kunnen mensen leuke prijzen winnen. Een lot kost maar 3,00 euro waarvan 2,40 euro naar de Almeerse Hockey Club gaat. Dus hoe meer loten wij verkopen, hoe meer hockeyballen, keepersuitrusting en andere zaken wij kunnen kopen.

Van je trainer of begeleider krijg je binnenkort bestellijsten om de loten te kunnen verkopen. Het team dat de meeste loten weet te verkopen, wint een leuke prijs. Zo doe je dus iets goeds voor de club én iets goeds voor je team.

De Grote Clubactie gaat op zaterdag 15 september van start. Vanaf dan kun je dus ook de loten verkopen. Meer informatie volgt op de site van de Almeerse, maar je kunt ook altijd op www.groteclubactie.nl kijken.