Afscheid Paul Rothuijsen

2-7-2012 Afgelopen woensdag 20 juni heeft het bestuur, tijdens een etentje, afscheid genomen van Paul Rothuijsen. Samen met een aantal "Almeerders van het eerste uur” zijn de afgelopen 12,5 jaar nog eens met Paul doorgenomen. Leuke en minder leuke herinneringen zijn opgehaald en we hebben uitvoerig stilgestaan bij de ontwikkeling die de club heeft doorgemaakt, en die in belangrijke mate door Paul is vormgegeven.

Het bestuur wenst Paul veel geluk bij zijn nieuwe club in Groningen.

Dick Hovestadt

4-7-2012 @ 00:51:15 |Beste Paul, bedankt voor jouw drive en bedachtzame begeleiding!

Boudewijn Hoeneveld

4-7-2012 @ 11:16:46 |Hallo Paul, Jammeer dat er geen gelegenheid was om even afscheid te nemen. Dank voor je inzet voor Onze Almeerse, persoonlijke gesprekken en adviezen. Het ga je goed, natuurlijk ook je gezin, mede namens Stefan.

Willemijn Loeve

10-7-2012 @ 09:38:38 |Beste Paul, dank je voor je visie en succesvolle uitvoering daarvan! Plezier van je keuze! Klaas